Energiapuu

Energiapuu

Energiapuu – Ostamme energiapuuta, kasoja ja risuja valmiista kasoista tienvarsilta

 

Ostamme energiapuuta: karsittua rankaa, kokopuuta, tuulenkaatoja ja hakkuutähdettä. Asiakkainamme ovat maanomistajat, tienhoitokunnat sekä erilaiset yritykset. Energiapuu toimitetaan usein paikallisille lämpölaitoksille tai muille energiapuuta käyttäville ostajille. Suurin yhteistyökummpanimme on Savon Voima. Myllyn Miehellä on mahdollisuus tulla hakkuualueille hoitamaan haketus paikan päällä.

Vahvin toiminta-alueemme on pohjoinen Keski-Suomi ja Pohjois-Savo. Ostamme erät käteisellä tai maksu sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä Terhoon: 0400 545 805, niin sovitaan reiluista kaupoista!

Pellon ja tienvarsien raivaukset

Suoritamme pellon ja tienvarsien raivauksia. Korjauskalustoomme kuuluu tela alustainen kaivinkone jolla voimme raivata tienvarsia ja peltoja.

Energiapuun hinta

Energiakasat hinnoitellaan oston yhteydessä sen mukaan onko puu kokopuuta, rankaa vai metsätähdettä. Metsätähdettä ostetaan 10-20% kokonaismäärästä. Puun järeys, erän koko sekä sijainti ja noutopaikka vaikuttavat hintaan. Energiakasat kannattaa sijoittaa aurinkoisille ja tuulisille paikoille jotta ne kuivuisivat nopeammin. Myös kasojen mahdollinen peittäminen on eduksi puun säilymiselle. Energiakasojen sijainnissa on otettava huomioon hakeautojen kääntöpaikat ja painorajoitukset.

Käytämme haketukseen ulkopuolisia haketus urakoitsijoita jotka ilmoittavat valmiista hakemäärästä irtokuutiot jonka mukaan maksamme energiapuun myyjälle.

Energiapuu oston toiminta-alueet

Kuopio, Nilsiä, Viitasaari, Suonenjoki, Pieksamäki, Iisalmi, Kiuruvesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Siilinjärvi, Keitele, Varpaisjärvi, Pielavesi, Lapinlahti, Rautalampi, Vesanto, Konnevesi, Karttula, Tervo, Maaninka ja muut lähiseudut.

Yhteystiedot:
Terho 0400 545 805
terho@myllynmies.com

Yhteydenottolomake:

Nimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Puujalosteiden asiantuntija