Energiapuu

Energiapuu

Energiapuu – Ostamme energiapuuta, kasoja ja risuja valmiista kasoista tienvarsilta

 

Energiapuu – ostamme karsittua rankaa, kokopuuta, tuulenkaatoja ja hakkuutähdettä. Asiakkainamme ovat maanomistajat, tienhoitokunnat sekä erilaiset yritykset. Energiapuu hakkuutetaan ja toimitetaan paikallisille lämpölaitoksille tai muille energiapuuta käyttäville ostajille. Suurimmat yhteistyökumppanimme ovat Savon Voima Oyj ja Stora Enso. Myllyn Mies tulee hakkuualueille hoitamaan haketuksen paikan päällä.

Vahvin toiminta-alueemme on pohjoinen Keski-Suomi ja Pohjois-Savo. Ostamme erät käteisellä tai maksu sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä Terhoon: 0400 545 805, niin sovitaan reiluista kaupoista!

Energiapuun hinta

Energiakasat hinnoitellaan oston yhteydessä sen mukaan onko puu kokopuuta, rankaa vai metsätähdettä. Metsätähdettä ostetaan 10-20% kokonaismäärästä. Puun järeys, erän koko sekä sijainti ja noutopaikka vaikuttavat hintaan. Energiakasat kannattaa sijoittaa aurinkoisille ja tuulisille paikoille jotta ne kuivuisivat nopeammin. Myös kasojen mahdollinen peittäminen on eduksi puun säilymiselle. Energiakasojen sijainnissa on otettava huomioon hakeautojen kääntöpaikat ja painorajoitukset.

Käytämme haketukseen ulkopuolisia haketus urakoitsijoita jotka ilmoittavat valmiista hakkeesta irtokuutiot jonka mukaan maksamme energiapuun myyjälle.

Energiapuu oston toiminta-alueet

Kuopio, Nilsiä, Viitasaari, Suonenjoki, Pieksamäki, Iisalmi, Kiuruvesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Siilinjärvi, Keitele, Varpaisjärvi, Pielavesi, Lapinlahti, Rautalampi, Vesanto, Konnevesi, Karttula, Tervo, Maaninka, Vieremä, Sonkajärvi, Rautavaara ja muut lähiseudut.

Yhteystiedot:
Terho 0400 545 805
terho@myllynmies.com

Yhteydenottolomake:

Nimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti