Ulko-ovet (II) laatu

→ siirry ovikauppaan   ovikauppa.com

Myllyn Mies Oy myy Kaskipuun kakkoslaatu ulko-ovet edullisesti heti varastosta

Myös uudet ykköslaadun ovet tilauksesta

 

Kakkoslaatu ulko-ovet – voit ostaa suoraan nettikaupasta, jonka jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen jossa on ohjeet maksamiseen. Maksu tapahtuu pankkisiirtona Myllynmies Oy:n tilille. Vastaanotettuamme maksun, lähetämme oven toimitusosoitteeseen. Voit myös halutessasi noutaa oven varastostamme Myllyn Mies Oy, Teollisuustie 16, 44500 Viitasaari.

Soitathan aina ensin ennen kuin tulet käymään niin tiedämme olla paikalla.

II-laatu käsittää kosmeettisen vian tai haitan. Suurin osa ovista on virheettömiä ovet voivat olla ylijäämiä, poistunutta mallistoa tai peruttuja tilauksia. Ovimallit vaihtelevat saatavuuden mukaan ja uusia ovia tulee viikottain lisää.

Tilauksesta toimitamme myös edullisesti kaikki Kaskipuun malliston ykköslaatuiset ovet ympäri Suomen! Kysy tarjousta minna@myllynmies.com

 Kaskipuu Oy valmistaa markkinoiden suosituimmat ovet. Laadukkaat ja jykevät ulko-ovet ovat saaneet alkunsa yrityksen perustajan Eero Kasken ryhtyessä rakentamaan omaa taloa yli 30 vuotta sitten.  Talon rakentaminen häneltä sujui varsin mallikkaasti, mutta kunnollista ulko-ovea hän ei löytänyt mistään ja päättikin oma-aloitteisena miehenä valmistaa jämerän ja laadukkaan oven itse. Talossa käyneet vieraat hämmästelivät ulko-ovien jykevyyttä ja korkeaa laatua. Pian ulko-oville riitti kysyntää Eeron lähipiirissä ja ovia tultiin hakemaan pidemmänkin matkan päästä. Näin syntyi Kaskipuu joka on kasvanut suomalaisella osaamisella ja asenteella yli 200 ammattilaisen kansainväliseksi konserniksi.

Olethan yhteydessä lisätiedoissa:

Minna 0400 911 981 tai minna@myllynmies.com

Yhteydenottolomake:

Nimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti