Myllyn Mies Oy – monialayritys Viitasaarelta

Myllyn Mies Oy:n toiminta on alkanut puukaupan parissa. Vuosien saatossa toiminta on laajentunut mm. rakennusmateriaalien, metsästystuotteiden ja renkaiden myyntiin. Tutustu alta tarkemmin toimintaamme!

Puun osto

Ostetaan energiapuuta, tukkia ja ainespuuta. Ostamme ja myymme puuta ja haketta pääsääntöisesti Keski-Suomessa ja Pohjois-Savossa.

Lue lisää >>

Ovikauppa.com

Myymme ovia ja ikkunoita Ovikauppa.com-verkkokaupan kautta. Tutustu laajaan valikoimaamme osoitteessa Ovikauppa.com tai piipahda varastomyymäläämme!

Ovikauppa.com >>

Rakennusmateriaalit

Meiltä saat suoraan varastosta kotimaiset ovet ja ikkunat, kattopellit, lämpöelementit, rakoliiterit sekä vaihtuvan valikoiman puutavaraa.

Tutustu valikoimaan >>

Metsästystuotteet

Koiratutkat, radiopuhelimet ja riistakamerat lisävarusteineeen suoraan hyllystä. Meiltä myös Alaskan metsätysvaatteet ja Burrel-riistakamerat!

Tutustu valikoimaan >>

Renkaat

Rengasmyynti ja renkaanvaihdot meiltä. Tutustu heti saatavilla oleviin rengaskokoihin ja hintoihin!

Varaa aika >>

Avoimet työpaikat

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme! Meillä on tarjolla eri tyyppisiä työtehtäviä. Löytyisikö meiltä sinulle sopiva työpaikka?

Yhteystiedot

Toimistomme ja varastomme sijaitsee Viitasaarella nelostien läheisyydessä. Samassa osoitteessa palvelee Ovikauppa.com-varastomyymälä.

Teollisuustie 16
44500 Viitasaari
Avoinna ma-pe 8-16
0400 911 981

Ota yhteyttä

Myllyn Mies Oy

Myllyn Mies Oy (2162185-0) on vuonna 2007 perustettu yritys, jonka omistajalla on pitkä yrittäjätausta. Olemme vakavarainen ja luotettava kauppakumppani. Toimintamme on laajentunut puukaupasta rakennusmateriaalien, renkaiden sekä metsästystarvikkeiden myyntiin.

Omistamme ovia ja ikkunoita myyvän Ovikauppa.com-verkkokaupan.