Haemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajia hakkeen kuljetukseen

Kasvun vuoksi etsimme yhdistelmäajoneuvonkuljettajia vakituiseen työsuhteeseen metsä- ja terminaalihakkeen kuljetukseen Keski-Suomen ja Pohjois-Savon alueelle. Toimipaikkamme on Viitasaarella, mutta ajot pyritään suunnittelemaan kuljettajan asuinpaikan mukaan mahdollisimman joustavasti. Myös työvuorot sovitaan joustavasti toiveidesi mukaan.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja kilpailukykyisen palkkauksen, jota tarkastellaan osaamisen ja työsuoritusten perusteella säännöllisesti. 

Etsimme nyt kuljettajia, jotka pystyvät aloittamaan työt loppukesästä tai syksyllä. Töitä on tarjolla arviolta 2-4 uudelle kuljettajalle. Huomioimme myös hakijat, joilla on mahdollisuus osa-aikaisiin töihin tai tuuraukseen. 

Myllyn Mies Oy on viitasaarelainen luotettava monialayritys, jonka toiminta kasvaa koko ajan. Toimintamme on alkanut puukaupan parissa ja vuosien saatossa olemme laajentaneet mm. rakennusmateriaalien, metsästystuotteiden, renkaiden ja autokorjaamopalveluiden myyntiin. Ostamme energiapuuta ja ainespuuta pääsääntöisesti Keski-Suomesta sekä Pohjois-Savosta. Toimitamme haketta lämpölaitoksille ja ainespuuta eri toimijoille alueellamme.

Odotamme sinulta:

  • Yhdistelmäajoneuvokorttia
  • Tarvittavia ammattipätevyyksiä
  • Hyvää asennetta

Eduksesi on:

  • Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä
  • Ajoneuvojen korjaus- ja huoltotöiden osaaminen

Lisätiedot ja hakemukset:

Emma
0400170800
[email protected]

Hakkurikuskiksi alihankkijallemme A-Haketukselle?

Myllyn Mies Oy tekee tiivistä yhteistyötä A-Haketus Oy:n kanssa. A-Haketus toimii haketuksessa Myllyn Miehen aliurakoitsijana.

A-Haketukselle haetaan myös erikseen hakkurinkuljettajaa pitkäaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu hakettaminen pääsääntöisesti energiapuiden metsävarastoilta. Haketusalueet sijaitsevat Jyväskylä-Kuopio välisellä akselilla. Viikottainen työaika on noin 40 tuntia. Viikkotunnit pyritään tekemään 3-4 päivän aikana pitkissä vuoroissa. Työkoneena on 400 hevosvoimalla varustettu traktori, jossa on hakkuri perässä.

Työhön vaaditaan:

  • työkokemus vastaavista tehtävistä
  • joustava ja reipas asenne

Lisätiedot ja hakemukset:

A-Haketus Oy
Antti Kemppainen
0400 605 697
[email protected]