Haketukset ja hakkeen kuljetus yksityisille

Myymme haketta lämmitykseen energialaitoksille, kasvihuoneyrittäjille, teollisuuslaitoksille ja yksityisille lämmittäjille Keski-Suomen ja Pohjois-Savon alueella.

Hakkeen myynti yksityisille

Yksityisille lämmittäjille toimitettavan hakkeen palakokoa on mahdollista säätää tilaajan tarpeen mukaan käyttämällä erilaisia seuloja. Pientä seulaa käyttämällä saadaan tehtyä hienoa haketta.

Perille toimitettuna pienin toimitettava määrä on täysi puoliperävaunukuorma, eli noin 85 irtokuutiota. Huomaathan, että purkupaikalle tulee päästä puoliperävaunulla. Hakkeen toimitus onnistuu Keski-Suomeen ja Pohjois-Savoon.

Pienempiä eriä myymme esimerkiksi terminaalista noudettuna.

Omien puiden haketus

Haketusurakoitsijamme A-Haketus Oy hakettaa myös asiakkaidemme omia puita. Lisätietoa haketuksesta löydät A-Haketuksen sivuilta.

Saatavilla olevat hakkeet

Kokopuuhake
Kokopuuhake tehty karsimattomasta kokopuusta. Haketta tulee runkopuusta, oksista ja neulasista.

Rankahake
Rankahake on valmistettu runkopuusta, joka sisältää korjuussa ja metsänhoitotöissä energiapuuksi kelpaavan runkopuun kuorineen. Haketta tulee karsitusta puusta.

Puutähdehake
Puutähdehake sisältää sekä kuorelliset että kuorettomat teollisuuden puutähteet, kuten rimat ja tasauspätkät, jotka on tehty käsittelemättömästä puusta.

Metsätähdehake
Metsätähdehakkeen raaka-ainetta saadaan ainespuun korjuussa ja nuorta metsää harvennettaessa. Hake valmistetaan tähteeksi jääneistä oksista, latvuksista ja hukkarunkopuusta.

Haketus ja hakkeen kuljetus

Kuljetamme haketta pääsääntöisesti omalla kalustollamme. Energiapuukasat haketetaan yleensä paikan päällä, mistä hake kuljetetaan suoraan asiakkaillemme tai terminaaleihin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä haketukseen ja hakkeen kuljetukseen liittyvissä asioissa Emmaan tai Terhoon.

Emma-Sofia Jutila
0400 170 800
[email protected]

Energiapuun osto, Keski-Suomi
Haketus

Terho Hakkarainen
0400 545 805
[email protected]

Puun osto

Jätä yhteydenottopyyntö

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, niin olemme sinuun yhteydessä.